KLANTEN

VERTELLEN

De mensen met wie ik werk, vertellen hier hun verhaal. Hun ervaringen zijn aantoonbaar echt en met toestemming geplaatst.

{

Geïnspireerd

Tineke is een geweldige inspirator, motivator en geeft je de juiste tools mee om dagelijks mee aan de slag te gaan. Ze bezit een enorme dosis kennis en heeft heel wat ervaring hoe ze mensen succesvol kan maken. Ze helpt jou op weg naar het bereiken van je doelen. Het aanreiken van jouw persoonlijke handvaten waar je praktisch mee aan de slag kan, elke dag!

Ik heb enorm veel door haar geleerd en nieuwe inzichten ontwikkeld. Bovenal heeft ze mij geïnspireerd waarvoor ik Tineke ontzettend dankbaar ben.

Sofie, accountmanager

{

Snel inzicht

Bijzonder snel inzicht in kern van probleem, snelle en juiste interpretatie van vraagstukken en die ook direct kunnen omzetten in methoden / denkwijzen die behulpzaam zijn bij omgaan met probleem. Score: 9. Het probleem waarmee ik kom is nagenoeg weg. Soms steekt het z’n kop nog op … maar dan weet ik nu inmiddels snel weer in balans te komen.

Dominiek, Eerstelijns Interimmanagement & Consultancy

{

Meer tijd

Toen ik Uitgeverij De Uitstraling opstartte, had ik nooit kunnen denken dat we ooit 100.000 brievenbussen zouden vullen met 7 vaste medewerkers, 100 freelance schrijvers en 400 bezorgers. Toch had ik ondanks dit succes na jaren van ondernemerschap geen energie meer om door te gaan. Wat ben ik blij dat ik toen Tineke Bloemen leerde kennen. Ze leerde mij drempels en haarspeldbochten niet volgas te nemen. Om mijn karakter te accepteren en toch bedachtzaam te zijn. Hierdoor is er veel meer tijd voor het echte werk en het genieten van de successen.Tegenwoordig zeg ik: zonder mijn man/compagnon EN Tineke was het bedrijf niet geworden wat het nu is. Tineke, dankjewel!

Wilma, directeur uitgeverij

{

Duidelijk en vertrouwd

Ik ben bijzonder tevreden en gelukkig met de coaching die ik van haar ontvangen heb. Een echte professional!

Ik heb bij Tineke een coachingstraject gevolgd. Tineke maakt gebruik van een duidelijke en vertrouwde methodiek, die uitstekend heeft gewerkt. In de dagelijkse praktijk doe ik dagelijks mijn voordeel met haar coaching en feedback. Denk hierbij onder andere aan het verbeteren van de communicatie, het aanspreken van teamleden op hun verantwoordelijkheid en het aansturen van het team in algemene zin. Ik ben bijzonder tevreden en gelukkig met de coaching die ik van haar ontvangen heb. Een echte professional!

Mia, founder advocatenmaatschap

De allerbeste investering

De allerbeste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan en had kunnen doen is het volgen van een coachingstraject van Tineke Bloemen.
Coaching van Tineke is perfect op maat gesneden. Ze creëert een groot vertrouwen zodat je je veilig voelt om al je sluizen open te zetten om te leren en te groeien. In deze veilige omgeving kreeg ik de kracht om alle hobbels te nemen die voor mij nodig waren om mijn nieuwe functie als directeur uit te kunnen oefenen en hiermee om te kunnen gaan.
Om uit te durven dragen waar ik voor sta en ook hoe ik me als vrouw staande kan houden in een mannenwereld. Tineke ontzettend bedankt!

Joke, senior-manager culturele en maatschappelijke dienstverlening

{

Zorgzame coaching

Ik kijk terug op een waardevol coachingstraject. Het vertrouwen in mezelf is gegroeid. Tineke heeft me voorzien van effectieve tools waardoor ik me minder verloren voel in bepaalde situaties. Ik heb veel over mezelf geleerd. Tineke heeft de tijd genomen om mij te leren kennen. Ze wist de vinger steeds op de zere plek te leggen en heeft me zorgvuldig, met aandacht begeleid. Tineke, hartelijk dank!

Leontien, logopedist

{

Betere leider

Door de ervaring en de inzichten die je mij hebt gegeven voel ik me een gelukkiger mens en een betere leidinggevende. Wat een ervaring, wat een gevoel, maar vooral: wat een resultaat! Tineke, dank!

Hetty, fiscalist en partner

{

Mooie stappen

Tineke, wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Samen met jou heb ik mooie stappen kunnen zetten. Ik gun elke professional een coachtraject bij jou. Jij bent op-en-top een vakvrouw: je zet een combinatie van prettige professionaliteit, grote kundigheid en fijne scherpte tijdens gesprekken in. Je hebt een sympathieke energie, warme persoonlijkheid en weet iemand direct op zijn/haar gemak te laten voelen. Bedankt!

Anneli

{

Positieve impact op mijn zelfbeeld

Dit traject heeft een positieve impact op mijn zelfbeeld gehad. Het heeft me verrijkt met nieuwe inzichten en vaardigheden

Ik heb mezelf beter leren kennen, ik geef beter mijn grenzen aan. Daardoor ben ik beter in staat met mijn omgeving te interacteren. 

Tineke heeft binnen één sessie de niet-helpende aangeleerde denkpatronen onthuld. Zij heeft niet veel woorden nodig om de kern te pakken en je de tools aan te reiken waarmee je in een korte tijd grote veranderingen doormaakt.

Een mooi bijwerking van mijn coachingstraject: ik heb sinds een hele lange tijd meer mentale en fysieke energie. Er is nu meer ruimte voor zaken die me energie opleveren: het volgen van cursussen, piano spelen, tuinieren, lezen.

Daniela, senior marketing & communicatiespecialist

Na elke sessie bruis ik van de energie

De aangeboden coaching was een groot cadeau voor mezelf en dat cadeau heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Ik ben écht aan de slag gegaan met de tips en adviezen. Voor mij waren het vooral de inzichten in mijn patronen, overtuigingen, verwachtingen en triggers. Als het kwartje viel waaróm iets liep zoals het liep, kon ik met dat inzicht direct in de praktijk aan de slag. Tineke geeft structuur waar nodig en vat de kern altijd zó stevig samen dat het allemaal weer op zijn plek valt. Na elke sessie bruis ik van de energie, hoe intensief en vermoeiend een coachgesprek ook is. Ik waardeer vooral de combinatie van professionaliteit en Brabantse nuchterheid. De warmte en het vertrouwen in combinatie met de frisse humor. Voor mij een perfecte balans tussen serieuze, emotionele onderwerpen en het relativeren ervan. Zoals ‘zelftwijfel’; de herkenbaarheid rondom dit thema is zó groot en dat geeft een enorme opluchting. Ik voel me een veel volwassener gesprekspartner, straal meer senioriteit en rust uit en inspireer er zelfs anderen mee.

Wendy, relatiemanager

{

Glashelder

Jouw toegepaste werkwijze tijdens onze sessies was mij op het lijf geschreven. Je liet me vertellen, vertellen, vertellen en over kritische vragen goed nadenken. Jouw glasheldere analyses openden voor mij precies de weg die bij mij paste om het probleem aan te pakken wat we bespraken. Na elke sessie was de zwaarte van het probleem weg en wist ik hoe ik het aan moest pakken. En dat paste altijd bij mij zonder mezelf geweld aan te moeten doen. Mijn doel was om een goede directeur te zijn. Met jouw hulp is me dat zeker gelukt. Ik ben trots op wat ik, met jouw ondersteuning, allemaal gedaan heb. Met alles wat ik geleerd heb en hoe ik gegroeid ben zal ik de rest van mijn leven rijker zijn. Duizendmaal dank uit de grond van mijn hart!

 

Joke, Directeur

{

't Beste uit jezelf

Als je op zoek bent naar iemand die het beste uit je haalt om je team aan te sturen, dan kan ik Tineke van harte aanbevelen. Zij heeft mij veel handvatten en inzichten gegeven, waar ik nog elke dag plezier van heb.

Philo, directeur internationaal chemieconcern

{

Sterker

Tineke is een zeer warm en betrokken persoon, die graag samen met je de uitdaging aangaat om sterker in je schoenen te staan met de juiste tools. En vanuit het oogpunt bij jezelf te blijven. Ze geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en geeft een fijne ondersteuning. Ik kan het geleerde toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden! Ik heb in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling hele mooie stappen gezet, mede door het traject, de inzet en de persoon Tineke.

Inge, Coach voor MKB organisaties

{

Altijd weer een eye opener

Ik had ja gezegd tegen een leidinggevende functie in het buitenland en na een jaar coaching ben ik Tineke ontzettend dankbaar

Mijn enthousiasme en drive zijn groot en daarbij beschik ik over een gezonde dosis kwaliteiten. Tineke had snel door hoe ze er voor kon zorgen dat ik de juiste beslissingen nam en inmiddels neem. De afwisseling tijdens de sessies was prettig. Ik begon vrolijk te vertellen over het wel en wee en voordat ik het wist waren we in een coaching sessie beland. Ik stond er altijd van te kijken met hoeveel energie ik uit de sessies kwam. Er was altijd wel een eye-opener waarmee ik verder kon. Tineke is bovenal een heel leuk, warm en oprecht persoon waar ik graag nog eens een nieuwe stap voorwaarts mee wil zetten.

Willem, branch manager Construction Efficiency

Mezelf sterker kunnen maken

Ik had in mijn organisatie de feedback gekregen dat ik meer van mezelf moest laten zien. Zelf wilde ik dat ook graag. Tijdens de gesprekken met Tineke ben ik erachter gekomen waar ik sta en, niet geheel onbelangrijk, waar ik naar toe wil. Door de gesprekken en opdrachten ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik mezelf sterker kunnen maken. Tineke, bedankt voor je super-begeleiding!

Marissa, manager non-profitorganisatie

{

Succes

Tineke praat met je en ziet jou en je kwaliteiten. Ze leert je om keuzes te inventariseren, dan te kiezen en de drempels te nemen. Tineke biedt rust, ruimte en de veiligheid om jezelf te zijn. Hiermee groeien je eigenwaarde, kwaliteiten en balans. Tineke geeft je net dat laatste zetje, die laatste aanmoediging die je nodig hebt. Resultaat van mijn coaching: duidelijke richting bepaald, helder communiceren, concrete afspraken en mijn successen behaald.

Yvonne, senior-manager

{

Warm

Grondige analyse, zorgvuldige formulering, heldere strategie, duidelijke aanpak.
Warm. Oprecht hartelijk, kalm. Prachtige locatie.
Lekkere koffie (mooie kopjes).
Tineke geeft me een gevoel van vertrouwen, warmte en rust: condities waarin de beste versie van mij naar boven komt.
De weg naar mijn doelen is open en vrij.

Bardt, interface designer

{

Vertrouwen

Tineke maakt de verwachtingen die zij aan het begin van het traject schetst meer dan waar. Al mijn vooraf gestelde doelen zijn behaald! (Whoehoe!)
Ik werk met meer plezier, vertrouwen en professionaliteit. Dagelijks pas ik toe wat ik bij Tineke geleerd heb.

Maartje, Tekstschrijver & Communicatieadviseur

{

Grip op mijn rol als leidinggevende

Het was mijn doel om meer grip te krijgen op mijn nieuwe rol als leidinggevende.

Ik kan nu beter communiceren met mensen in mijn team en ik heb betere manieren gevonden om aan mijn team en aan mijn bazen te vragen wat ik nodig heb. Verder heb ik het gevoel dat ik altijd bij Tineke terecht kan. Het is wel eens voorgekomen dat zich een onverwachte situatie voordeed en ik met Tineke wilde oefenen hoe ik zou willen reageren/handelen. Tineke was er dan om me een duwtje in de juiste richting te geen en gaf me veel positieve feedback gedurende het proces.
Ik ken niemand die zo hartelijk en warm is als Tineke. Als ik er even doorheen zat, moedigde ze mij aan en stond ze stil bij de voortgang die we al hadden geboekt. Ook de rollenspellen werkten voor mij erg goed. Hierdoor werd ik me bewust van de spanning die ik soms voelde om iemand in mijn team aan te spreken. Er ik werd me bewust van de manier waarop ik diegene benaderde.
Op mijn werk ervaar ik dat ik meer voor elkaar krijg en kost het me minder energie en minder moeite om te communiceren wat ik nodig heb. Dit levert me minder stress en meer rust op. Het hele proces heeft me ook energie gegeven, omdat ik zoveel nieuwe dingen geleerd heb.

Sophie, manager International Content

Vertrouwde en veilige sfeer

Tineke is een deskundige en professionele, warme coach. Ik heb haar als heel prettig ervaren en was gebaat bij de duidelijke, concrete en persoonlijke aanpak.
Vanaf het begin was er sprake van een vertrouwde en veilige sfeer waarin het prettig toeven was. Openheid, respect en discretie waren vanzelfsprekend.
Tijdens het gehele proces was er een ‘lijntje’ met Tineke, een lijntje dat niet werd verbroken. Online tijdens de gesprekken, offline tussen de gesprekken tenzij er behoefte aan contact of overleg was, dan werd het lijntje meteen weer actief. Eerlijk gezegd denk ik dat er altijd een lijntje zal blijven want ik weet zeker dat Tineke open doet als ik aanklop. Wat een rijkdom!

Yvonne, founder en director Private Venue for Tailor-made Executive Meetings & Executive Development

{

Krachtiger

De sessies met Tineke hebben me enorm geholpen om mijn leven weer meer in balans te brengen. Ik voel me evenwichtiger en krachtiger. Mijn relatie met anderen is opener, oprechter en de band met hen is versterkt.
Tineke, ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de fijne en warme begeleiding die ik van je mocht ontvangen. In de groei die ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt was jij een sturende, begripvolle en bemoedigende factor. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen.

Renée

{

Alerter

Ik kon voor mijn gevoel met al mijn vragen terecht bij Tineke. Wanneer ik vragen had, reageerde ze ontzettend snel. Door de inzichten die ik heb gekregen tijdens het traject heb ik praktische handvatten gekregen maar ben ik ook alerter tijdens bepaalde situaties. Hierdoor kan ik dan soms net wat anders handelen, wat direct van impact is op mijn functioneren als leidinggevende.

Tim, Head of Marketing

{

Completer

Ik was toe aan verandering in mijn leven. Door de gesprekken met Tineke heb ik net dat zetje gekregen dat ik nodig had. Ik ben weer enthousiast, heb mijn kracht en zelfvertrouwen weer teruggevonden. Ik heb mezelf beter leren kennen. Mijn balans in mijn leven komt weer terug. Dat wil voor mij zeggen dat ik naast het geven-aan-anderen ervoor zorg dat ik voldoende neem-voor-mezelf. Ik word hier een completer mens van en daarom gelukkiger.

Joke

{

Energie, vertrouwen en kracht

Opvattingen zoals: “Ik ben nu eenmaal zo” of “Ik ben daar te oud voor” of “Ik kan dat toch niet”, kunnen oplossingen en inzichten danig in de weg zitten.
Wat je nodig hebt, zijn middelen om je doelen te bereiken. En daar komt mevrouw Bloemen, verder te noemen Tineke, om de hoek kijken. Zij loopt met je mee, stelt vragen, luistert en doet al het werk dat een coach doet. Maar zij doet meer dan dat. Het ‘meer’ dat zij doet is energie geven, hoop, vertrouwen, kracht. Steeds als ik ervandaan kom voel ik dat vanbinnen: energie, dankbaarheid, wat, als ik het echt diep laat indalen, een tot tranen toe roerend gevoel van vervulling geeft. Een innerlijk weten: ja, ik ben een leuk mens, ik kan heel veel, ik word begrepen, ben de moeite waard, HOERA!
Chila

Rust in mijn hoofd

Op de manier waarop ik naar wedstrijden ging, kon ik net niet tot de top doordringen.
We hebben gesprekken gevoerd en ik heb adviezen gekregen over hoe ik rust moest creëren in mijn hoofd tijdens de wedstrijd.
Betere adviezen had ik niet kunnen krijgen want zeker door Tineke heb ik mij kunnen kwalificeren voor de wereldkampioenschappen alwaar ik het koningsnummer heb gewonnen.
Dank je wel, Tineke

Jan

{

Werkt echt

Tineke, de handvatten die je hebt gegeven werken echt!

Resie, manager zorgorganisatie

{

Doelen bereikt

Ik heb de doelen bereikt waarvoor ik naar de coaching ging: hoe krijg ik weer grip op mijn leven; wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn mijn doelen; hoe kan ik beter communiceren? Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen en voel me weer beter in mijn kracht staan. Voor mij was/is Tineke Bloemen een fantastische coach, die ik graag wil aanbevelen aan anderen.

Jeannette

{

Voor elkaar

Tineke heeft me geholpen om knopen door te hakken en aan de gang te gaan met wat er moest gebeuren. Ik was daardoor in staat om keuzes, hoe moeilijk ook, met hoofd en hart te maken. Bovenal staat ze ervoor dat je je dromen waar kan maken en straalt ze dat zelf enorm uit. Wil je echt zaken voor elkaar krijgen, dan weet ik geen betere coach dan Tineke Bloemen.

Monica, galeriemanager

{

Concrete gesprekken geven inzicht

Ik had nooit verwacht dat je in zo’n korte tijd zoveel over jezelf kunt leren!

Concrete gesprekken geven inzicht in wie je bent en wat je nu eigenlijk wilt. Het heeft mij veel positiviteit, energie en weer een duidelijke richting in mijn leven gebracht.

Nina, marketing- & communicatiemanager

Moeiteloos toe te passen

Wat ik vooral prettig vond, was de praktische kant van het coachingstraject. Geen geklets in de ruimte, maar het aanreiken van daadwerkelijke handvatten, zodat ik in het dagelijks leven mijn coaching moeiteloos kan toepassen. Mijn doelen zijn in meerdere opzichten bereikt.

Ineke, controller internationale handelsorganisatie

Tineke Bloemen
{

Ik ken niemand die vrouwen zo goed begrijpt als jij

Bianca, Kunstschilder

Dág glazen plafond

Ik heb Tineke ervaren als een zeer warme, vriendelijke, duidelijke en praktische coach. Ze kwam snel tot de kern en schroomt niet zaken to-the-point op tafel te leggen. Met haar kennis en inspiratie heb ik snel stappen kunnen zetten in mijn professionele (en daarmee ook persoonlijke) groei.
Ik heb onze gesprekken als heel integer en fijn ervaren in combinatie met een heerlijke gezonde dosis humor.
Ik neem Tineke voorlopig nog even mee op mijn reis.
Dank je wel Tineke voor je hulp bij het kunnen doorbreken van mijn eigen glazen plafond!!
Mariëlle, Manager Bedrijfsondersteuning