Rust, veiligheid en een fijne sfeer

Creëer een Drama-Vrij Team

Praktisch stappenplan voor vrouwelijke leiders

GRATIS DOWNLOAD

Praktisch plan voor hoe je als leidinggevende met spanningen in je team omgaat. Voor rust in je hoofd en een fijne sfeer in je team. 

tbcc

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

A. Online Test Leiderschap & Conflictstijl

Snelle online test die je leiderschaps- en conflictoplossende talenten onthult. Ontvang je persoonlijke resultaten en praktisch advies om je team drama-vrij te maken.
Je ontvangt de link via de mail direct na je aanmelding. 

 

B. Praktisch Stappenplan voor het creëren van een Drama-Vrij Team

Stappenplan dat je helpt om alerter te zijn op spanningen in je team. Waardevolle inzichten om meteen mee aan de slag te gaan. Je ontvangt de link via de mail op de 2e dag na je aanmelding.

 

C. Eerste Hulp bij het Oplossen van Drama

Wat als de spanning stijgt en je medewerkers in conflict raken? Met deze praktische checklist in de hand voer je een constructief conflictoplossend gesprek. Je ontvangt de link via de mail op de 3e dag na je aanmelding.

Minder drama, meer rust

N

Weet wat je moet doen als er spanningen optreden

N

Ontdek waar je kracht ligt en hoe je die kunt inzetten

N

Bied je team de rust van een Drama-Vrije omgeving

Hallo, ik ben Tineke, de Confidence Coach. Ik werk sinds ruim 24 jaar met vrouwen die helder en vriendelijk leiding willen geven. Sterke vrouwen die hechten aan harmonie.
Met het gratis stappenplan Creëer een Drama-Vrij Team wil ik je helpen met het beter omgaan met spanningen in je team. Met als resultaat: Een fijne en veilige sfeer en meer vertrouwen in jezelf als leidinggevende.

Ervaring over werken met Tineke

{

In de praktijk doe ik dagelijks mijn voordeel met de coaching van Tineke. denk hierbij onder andere aan het verbeteren van de communicatie, het aanspreken van teamleden op hun verantwoordelijkheden en het aansturen van het team in algemene zin.

-Mia, founder advocatenmaatschap