Body Language in Business

Versterk je zelfvertrouwen en bouw aan krachtige relaties op je werk

Online training – nu € 47

Body Language in Business

Versterk je zelfvertrouwen en bouw aan krachtige relaties op je werk

Online training – nu € 47

Herken je dit?

Z

Je bent hartstikke goed in je vak, toch laat je soms niet merken wat je allemaal weet

Z

Je bent een sterke persoonlijkheid, maar omgaan met dominante types vind je knap lastig

Z

Je zou heel graag (veel) assertiever willen zijn.

Z

Je wordt echt gewaardeerd. Toch hoor je nog steeds dat je je méér moet laten zien

Hoe zou het voelen

Z

als je op een natuurlijke manier vertrouwen zou uitstralen?

Z

als je sympathiek over zou komen zonder über-lief te hoeven doen

Z

als je anderen meekrijgt op cruciale momenten?

Z

als je minder last hebt van dominante types?

Z

als je de indruk maakt die jij voor ogen hebt?

Goed nieuws!

Dat is precies wat je leert in dit online programma

Want onderzoek toont aan dat wat wij uitstralen, véél belangrijker is dan wat we zeggen.

Terwijl wij vrouwen ons véél drukker maken over wat we zeggen.

Maar een geweldige uitstraling zegt dus meer dan duizend woorden. 

Lichaamstaal is dan ook dé manier om die geweldige uitstraling te bereiken.

 

Na het volgen van de training Body Language in Business

Z

weet je hoe je vertrouwen uitstraalt zonder een woord te zeggen

Z

volgen mensen je makkelijker omdat je lichaamstaal klopt met je verhaal

Z

weet je hoe je non-verbaal contact maakt en de aandacht vasthoudt

Z

sta je stevig in spannende meetings

Z

ben je minder grijpbaar voor dominante types

Z

heb je na afloop een 30-dagenplan waarmee je concreet aan de slag kunt.

Ik ben Tineke

Ik ben sinds 24 jaar leiderschapscoach. Ik heb me gespecialiseerd in het versterken van het zelfvertrouwen van vrouwelijke leidinggevenden. Hierdoor hebben ze meer rust in hun hoofd, behalen ze betere resultaten en ervaren ze meer ruimte in hun relaties.

In mijn vastgoedtijd leerde ik om krachtig en vriendelijk te communiceren. Waarom is dat belangrijk? Omdat we dat uitsluitend van vrouwen vragen; om krachtig én vriendelijk over te komen, dus. Het kan nogal een uitdaging zijn, ook. Want in je werk ben je vaak niet de hele tijd bezig met vriendelijk zijn. Dus ja, hoe doe je dat dan? En wanneer is het dan eigenlijk goed?

Met de juiste lichaamstaal hoef je je nooit meer zorgen te maken over hoe je overkomt. Hoe dat precies werkt, kan ik je leren.

Want alle lessen die ik leerde heb ik met veel liefde in mijn Body Language in Business-programma verwerkt. Ik gun het namelijk álle vrouwen dat ze gewoon hun werk kunnen doen. En ook dat je weet hoe om te gaan met al die gekkigheid op je werk die je bakken energie kost.

Gelukkig gaat dat snel met enkele aanpassingen in je lichaamstaal. In neem je even mee in de training, dan heb je iets meer beeld :). 

 

 

 

 

Tineke Bloemen

Programma Body Language in Business – Online

Zó werkt lichaamstaal

MODULE 1

 

In Module 1 bekijk je 2 video’s die een waardevolle basis vormen voor de cursus. Je krijgt een helder beeld van de grootste 4 hindernissen in de carrière van vrouwen en begrijpt waarom effectieve lichaamstaal daarop het antwoord is.

 

Zelfvertrouwen uitstralen zonder als b*tchy te worden gezien

MODULE 2

In Module 2 bekijk je 13 video’s van enkele minuten waarin je leert met welke lichaamstaal je je werkrelaties versterkt. Ook leer je hoe je vertrouwen uitstraalt zónder als b*tchy te worden gezien – iets waar veel vrouwen zich zorgen over zeggen te maken.

Stevig in meetings

MODULE 3

 

In deze Module 3 bekijk je een 15-tal video’s van enkele minuten en ga je aan de slag met hoe je via je handen, je ogen en je stem je boodschap kunt versterken.

Praktische video’s met een duidelijke uitleg om je aanwezigheid in meetings kracht bij te zetten. Zodat je rustig je meetings ingaat en geloofwaardig overkomt.

Nooit meer jezelf ondermijnen

MODULE 4

 

In  Module 4 bekijk je 2 video’s en krijg je zicht op hoe je nu nog je krachtige boodschap ondermijnt.  Onthullend! Want dit is voor bijna iedereen een blinde vlek.

Laat je echter deze gebaren achterwege, dan toon je zelfvertrouwen en blijf je begrijpelijk.

Nooit meer overdrijven in vriendelijkheid of kracht

MODULE 5

 

In Module 5 bekijk je 2 video’s en leer je waar je op moet letten om een consistente indruk te maken. Zonder overdrijven :).

PS Je leert óók meteen een paar collega’s te plaatsen.

 

Hoe breng je dit allemaal in de praktijk zonder vast te lopen?

MODULE 6

 

In Module 6 bekijk je steeds een nieuwe videoaflevering. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Hoe voer je een effectief aanspreekgesprek?  Zó ziet het eruit als je je klein maakt in gesprekken. Hoe maak je een goede indruk op Zoom?

 

WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

Dit gaat je helpen om al die waardevolle lessen in de praktijk te brengen.

Z

Je krijgt een online omgeving met een uitgebreid aantal video's van enkele minuten. Zo blijf je geboeid, óók als je weinig tijd hebt

Z

Je mag me een jaar lang vragen stellen over waar jij tegenaan loopt bij het implementeren van de lessen in jóuw praktijksituatie

Z

Je krijgt bij elke module praktijkoefeningen waarmee je concreet aan de slag kunt op je werk

Z

Je krijgt checklijsten waarin je je leerpunten en vorderingen kunt bijhouden

Z

Je hebt na afronding een 30-dagenplan dat je kunt inrichten met behulp van je werkboek en je checklijsten

Z

Je krijgt van mij een tip als er iets niet lukt (stuur dan een mailtje naar info@tinekebloemen.nl) zodat je je aangemoedigd voelt om de cursus af te makenten

Z

Je krijgt nieuwe aanvullingen in module 6, waarin je leert hoe je de lessen in de praktijk brengt

Z

Je krijgt als gratis bonus een praktische gids en een actieplan om je confidence op je werk te versterken

Misschien denk je: “Hm, kun je lichaamstaal wel leren via video’s?”

Zeker kan dat. Ik heb zelf de ervaring dat het leren van lichaamstaal heel erg goed online kan en hoor dit ook terug van deelnemers aan deze training.
Niet alleen is alles heel duidelijk, maar je kunt ook in alle rust de belangrijke details nog eens bekijken en de video’s erbij houden als je oefent.

Wat klanten zeggen

Over hun ervaringen 

Krachtig en duidelijk

Ontzettend leuke en erg leerzame training. De video’s zijn kort, krachtig en duidelijk en ik voel me elke keer geïnspireerd als ik er weer enkele gevolgd heb.

-Ineke, teamlead Finance

Aanrader

Of je nu een baan hebt of ondernemer bent, er zijn altijd momenten waarop je denkt: Ik doe iets fout, maar wat? Of iemand anders gaat er met jouw idee vandoor. Pijnlijk. Komt relatief vaak voor bij vrouwen. Maar er is iets aan te doen. Door bewust in te zetten wat je tot nu toe alleen intuïtief deed, met lichaamstaal. Als er 1 iemand in Nederland die je kan leren hoe je dat inzet zodat je niet meer per ongeluk jezelf ondermijnt maar bewust ondersteunt, dan is dat Tineke Bloemen. Aanrader.

-Elisabeth, videovakvrouw

 

Lekker en behapbaar in beeld gebracht

Wat een mooi cadeau aan mezelf! Tineke Bloemen hielp me vorig jaar al met een presentatie en had nu een prachtig aanbod. Geweldig genoten, want haar teksten zijn goed, haar kennis overduidelijk en het is ook nog lekker en behapbaar in beeld gebracht. Ik ben dus Tineke Bloemen aan het bingewatchen en iedere vrouwelijke professional die ook best wel wat vertrouwen wil tanken en daar heel veel wijzer van wil worden, zou ik aanraden om dit jezelf gewoon te gunnen.

-Eefje, Veldhovens ondernemer van het jaar 2023 

DIT KRIJG JE ER NOG BIJ

OM JE ZELFVERTROUWEN OP JE WERK TE VERSTERKEN

Wil jij dit ook?

Schrijf je in en sta morgen al steviger in je schoenen.

Tijdelijk  €197   €47

Z

6 modules (40+ video's) met werkboeken, checklijsten en praktische opdrachten om je vorderingen in kaart te krijgen en de lessen in de praktijk te brengen

Z

zelfvertrouwen en communicatieskills versterken in je eigen tijd en op je eigen tempo

Z

met regelmatig aanvullingen over hoe je zelfvertrouwen uitstraalt in dagelijkse situaties, zoals aanspreekgesprekken, presentaties en meetings

Z

Het gehele aanbod blijft gedurende een jaar beschikbaar voor jou. In dat jaar mag je me je vragen stellen over situaties waarin je het lastig vindt om de lessen in de praktijk te brengen

Veel gestelde

vragen

voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou als je zelfvertrouwen wilt uitstralen en overtuigend wilt overkomen als vrouwelijke professional. Dit programma is niet voor jou als je alleen maar wat trucjes op wilt doen.

HOEVEEL TIJD KOST DEZE CURSUS PER WEEK?

Je krijgt een jaar toegang en je kunt me een jaar lang vragen stellen. Dus als je iedere week 10 minuten aan de training besteedt dan is dat al voldoende om het programma te voltooien. Natuurlijk gaat er ook tijd zitten in het oefenen van je lichaamstaal op je werk. Maar als je elke week één verbetering in je lichaamstaal consequent doorvoert, dan zul je merken dat je je zekerder voelt, omdat mensen je sneller begrijpen en geloven. En dat gaat je natuurlijk weer veel tijd opleveren :).

GEEF JE DEZE TRAINING OOK LIVE?

Jazeker. Check deze pagina voor workshops met je collega’s of de data waarop ik een workshop geef via open inschrijving

WAT KRIJG IK ALLEMAAL?

Je volgt in een online omgeving heel veel levendige video’s van enkele minuten waarin ik je meeneem in effectieve lichaamstaal voor vrouwen. Bij elke module vind je een werkboek waarin je kunt bijhouden wat voor jou vooral belangrijk is. Ook krijg je per onderdeel een checklijst waarin je kunt bijhouden hoe je ervoor staat en welke lessen belangrijk zijn voor jou. De belangrijkste verbeterpunten neem je op in een 30-dagen-plan, dat jouw houvast wordt in het uitstralen van vertrouwen. In de materialen is steeds ruimte voor notities, zodat je je verbeteringen kunt bijhouden.

IS DEZE TRAINING ook GESCHIKT VOOR MIJN ORGANISATIE?


Struggle je in teammeetings of heb je het gevoel dat het uitmaakt dat je een vrouw bent als je met klanten praat? Of krijg je wel ruimte in je werk, maar kom je gewoon niet over? Dan is deze training waardevol voor jou. 

KAN IK OOK VRAGEN STELLEN?

Op elk moment kun je mij via de mail je vragen stellen gedurende heel het jaar dat je de cursus volgt. Ik ben er graag voor je en help je met vragen of praktische kwesties. Ook komen er regelmatig nieuwe cases, zodat het aanbod up-to-date blijft.

HOE KAN IK BETALEN?

Je betaalt via de betaallink die je ontvangt na je aanmelding.

WANNEER KAN IK BEGINNEN?


Zodra je betaling is ontvangen, krijg je een welkomstbericht met je inlogcode. Ook ontvang je de factuur in je inbox. En dan kun je direct aan de slag!

KAN IK OOK EEN-OP-EEN-BEGELEIDING KRIJGEN?


Zeker. Als je in de praktijk ergens tegenaan loopt of je wilt graag een persoonlijke sessie, neem dan contact met mij op via 06 83.60.97.22 of info@tinekebloemen.nl. Dan maken we een afspraak voor een online sessie of een face-to-facesessie op mijn kantoor in Eindhoven. Als je mijn klant bent via de online training Body Language in Business betaal je voor een een-op-eensessie 150 euro exclusief 21% BTW in plaats van 192 euro exclusief BTW

Mijn vraag staat hier niet bij, hoe krijg ik het snelst antwoord op mijn vraag?

Staat je vraag hier niet tussen? Stel ‘m even in  een mailtje aan mij via info@tinekebloemen.nl Krijg je geen reactie, dan heb ik je berichtje niet ontvangen, want ik reageer altijd :).